search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Μάχη για ασφαλιστικό, φορολογικό στη Βουλή – Δείτε LIVE τη συζήτηση

08.05.2016 08:10
Μάχη για ασφαλιστικό, φορολογικό στη Βουλή – Δείτε LIVE τη συζήτηση  - Media

«Ομοβροντία πυρών» από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης αναμένεται να «πλήξει» τα κυβερνητικά έδρανα στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

 

«Ομοβροντία πυρών» από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης αναμένεται να «πλήξει» τα κυβερνητικά έδρανα στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο. Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής και αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα μετά από ονομαστική ψηφοφορία ενώ η «μάχη» στην Ολομέλεια θα κορυφωθεί με την πιθανή αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Η πρώτη ημέρα συζήτησης του νομοθετήματος κύλησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Το κυβερνητικό «στρατόπεδο» υπεραμύνθηκε των διατάξεων του νομοσχεδίου ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης. «Κερασάκι» στην σκληρή κοινοβουλευτική κόντρα η… αφωνια των ΑΝΕΛ καθώς ούτε ένα στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Πάνου Καμμένου, εκτός από τον εισηγητή του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλο, δεν ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας προκειμένου να υποστηρίξει το κρίσιμο, για την κυβέρνηση, νομοθέτημα.   

Δείτε LIVE την ολομέλεια 

Η χθεσινή πρώτη μέρα διεξήχθη σε υψηλούς τόνους 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:10