search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Ο πόλεμος των hashtag Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου

12.05.2016 13:37
Ο πόλεμος των hashtag Γεροβασίλη-Κουμουτσάκου - Media

 

Πυρά μέσω twitter αντάλλαξαν Γεροβασίλη και Κουμουτσάκος. Η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας με το hashtag #synelthete στο #fygete που χρησιμοποιεί η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Προδίκασαν πρόσθετα μέτρα, φαντασιώθηκαν νέα μνημόνια, επένδυσαν στην καταστροφή. Τώρα που διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα».

Με ένα νέο hashtag, synelthete_apo_aftapati, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανταπάντησε στο #synelthete της Όλγας Γεροβασίλη. «Πράγματι, είναι ανάγκη να συνέλθουν οι μόνοι ξένοι προς την πραγματικότητα: Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, που βαφτίζουν τα ψέματά τους αυταπάτες», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, προσθέτοντας πως «όποιοι κυβερνούν με ψέματα και αυταπάτες είναι επικίνδυνοι για τη χώρα, την οικονομία, την κοινωνία» για να συμπληρώσει: «Τώρα “κόφτης” στα ψέματά τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26