search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:03
MENU CLOSE

Η περιπέτεια του αρνιού που… άνοιξε η γη και το κατάπιε (Video)

13.05.2016 14:32
Απαγόρευση σουβλίσματος: Ποιοι και πού θα επιτρέπεται να σουβλίσουν αρνί το Πάσχα - Media

Ένα μικρό αρνάκι που έκανε βόλτες σε ένα λιβάδι, δεν ήταν αρκετά προσεκτικό. Έπεσε μέσα σε ένα μακρύ και στενό ρήγμα και δεν μπορούσε να βγει.

 

Ένα μικρό αρνάκι που έκανε βόλτες σε ένα λιβάδι, δεν ήταν αρκετά προσεκτικό. Έπεσε μέσα σε ένα μακρύ και στενό ρήγμα και δεν μπορούσε να βγει.

Τα βελάσματα του έγιναν αντιληπτά από έναν χωρικό οποίος έψαχνε στο μεγάλο λιβάδι να το βρει. Δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Έψαχνε έψαψνε αλλά μάταια δεν έβρισκε από πού έρχονται τα βελάσματα.

Κάποια στιγμή και ενώ είχε απογοητευτεί και έκανε να φύγει συνειδητοποίησε ότι τα βελάσματα ακουγόντουσαν από κάπου κοντά του. Για την ακρίβεια από… κάτω από τα πόδια του. Κοίταξε χαμηλά και είδε ένα μακρύ άνοιγμα της γης σαν ρήγμα, μήκους πολλών δεκάδων μέτρων και πλάτους μόλις λίγων χιλιοστών.

Το αρνάκι είχε πέσει εκεί μέσα και είχε εγκλωβιστεί. Ο άνδρας εντόπισε την ακριβή του θέση και άρχισε να ξεριζώνει τα χορτάρια και με το χέρι του να διώχνει τα χώματα, μέχρι που κατάφερε να ανοίξει μια μεγάλη τρύπα και να απεγκλωβίσει το αρνί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01