search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Η Χίλαρι θα χρησιμοποιήσει τον Μπιλ ώστε να «αναζωογονήσει την οικονομία»

16.05.2016 05:18
Χίλαρι Κλίντον: Η κυβέρνηση Τραμπ δεν βλέπει τον «διπλωματικό κίνδυνο» στις συνομιλίες με τη Β. Κορέα - Media

Ρόλο κλειδί θα αναλάβει ο Μπιλ Κλίντον εφόσον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ η σύζυγος του, Χίλαρι.

 

Ρόλο κλειδί θα αναλάβει ο Μπιλ Κλίντον εφόσον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ η σύζυγος του, Χίλαρι. Όπως δεσμεύτηκε η επικρατέστερη διεκδικήτρια του χρίσματος των Δημοκρατικών, ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, θα εμπιστευτεί στον σύζυγό της, τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, να «αναζωογονήσει την οικονομία» της χώρας εάν κερδίσει.

«Θα αναθέσω στον σύζυγό μου να αναζωογονήσει την οικονομία, διότι ξέρετε πως ξέρει πώς να το κάνει», είπε η Κλίντον σε μια προεκλογική εκδήλωσή της χθες, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Σύμφωνα με την Χ. Κλίντον, η εμπειρία του συζύγου της θα χρειαστεί ιδίως στις ανατολικές πολιτείες, όπου βρίσκεται η βιομηχανία του άνθρακα, αλλά και σε περιοχές των ΗΠΑ που έχουν «πραγματικά εγκαταλειφθεί».

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρώτη κυρία έχει ευρύ προβάδισμα στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον είχε εκλεγεί στην προεδρία το 1992 κι εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο στις αρχές του 2001.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45