search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Κρατούσε στο σπίτι τη μούμια του άνδρα της για 18 χρόνια- Τον είχε σκοτώσει η ίδια με σφυρί

19.05.2016 14:28
Κρατούσε στο σπίτι τη μούμια του άνδρα της για 18 χρόνια- Τον είχε σκοτώσει η ίδια με σφυρί - Media

Tο μουμιοποιημένο σώμα του συζύγου της, βρέθηκε στο σπίτι μίας 74χρονης, στη Βρετανία, επτά μήνες μετά το θάνατό της.

 

Tο μουμιοποιημένο σώμα του συζύγου της, βρέθηκε στο σπίτι μίας 74χρονης, στη Βρετανία, επτά μήνες μετά το θάνατό της.

Η Leigh Ann Sabine έλιωσε το κρανίο του άνδρα της με ένα διακοσμητικό που βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι του ζευγαριού, έναν πέτρινο βάτραχο. Στη συνέχεια τον μετέτρεψε σε μούμια, κρατώντας τη σορό για 18 χρόνια στο σπίτι τους.

Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε πλαστικές σακούλες, δεμένο με σχοινιά και ντυμένο με τις πιτζάμες που φορούσε όταν δολοφονήθηκε, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

«Το πτώμα ήταν πολύ καλά διατηρημένο, χάρη σε μια διαδικασία γνωστή ως χημική μουμιοποίηση, που συμβαίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Έτσι μπορούν τα πτώματα να διατηρούνται για χρόνια ή ακόμη και για αιώνες», λέει ο Richard Jones, ο ιατροδικαστής που διαπίστωσε πως ο θάνατος του άνδρα προήλθε από χτύπημα με σφυρί στο κεφάλι.

Η 74χρονη είχε διαπράξει το «τέλειο έγκλημα». Η μούμια του συζύγου της βρέθηκε μετά το θάνατό της, όταν καθαρίστηκε το σπίτι της.

Το ζευγάρι είχε μεταναστεύσει τη δεκαετία του 1960 στη Νέα Ζηλανδία, το 1980 όμως επέστρεψε στη Βρετανία, εγκαταλείποντας τα πέντε παιδιά τους σε ίδρυμα. Η αστυνομία θεωρεί την Sabine τη μόνη ύποπτη για το φόνο του άνδρα της, οι έρευνες όμως στη περιοχή Aberdare συνεχίζονται.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01