search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Σακοράφα για τις συνδρομές στο κόμμα και την «υφαρπαγή της έδρας»

23.05.2016 18:46
Σακοράφα υπέρ προσφύγων και μεταναστών: «Δεν είναι ζώα για να σταβλίζονται» (Video) - Media

Η αιχμηρή δήλωση της Σοφίας Σακοράφα, σχετικά με την «ντροπή της για τον ΣΥΡΙΖΑ», κόμμα με το οποίο εξελέγη στην Ευρωβουλή, προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος.

 

Η αιχμηρή δήλωση της Σοφίας Σακοράφα, σχετικά με την «ντροπή της για τον ΣΥΡΙΖΑ», κόμμα με το οποίο εξελέγη στην Ευρωβουλή, προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, κατά της πρώην ευρωβουλευτού του, τονίζει ότι η ίδια δεν έδωσε ποτέ συνδρομή στο κόμμα, αλλά ούτε και προς τις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα «υφάρπαξε την έδρα» στην ευρωβουλή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:

1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:50