search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Μιχάλης Χατζηγιάννης προς δικαστές: Μόνη μου ελπίδα η απόφασή σας

25.05.2016 15:00
Μιχάλης Χατζηγιάννης προς δικαστές: Μόνη μου ελπίδα η απόφασή σας  - Media

Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης…

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, βρέθηκε σήμερα ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπου και συζητήθηκε η υπόθεσή του, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011, και για τα οποία του επιβλήθηκε κύριος και πρόσθετος φόρος.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, απευθυνόμενος στους δικαστές ανέφερε: «Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφασή σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα, με διάφορους τρόπους, από αυτήν την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν».

Σύμφωνα με τη συνήγορο του τραγουδιστή, Ευαγγελία Μάντζου, για τα επίμαχα εμβάσματα, ύψους 5,3 εκατ. ευρώ, για τα οποία ο κ. Χατζηγιάννης μπήκε στο στόχαστρο του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, καταβάλλοντας το εξοντωτικό, όπως σημείωσε, ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα. Ακόμη, τόνισε ότι ο τραγουδιστής εργάζεται από 18 ετών και από το 2000 έως το 2010 έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκατ. ευρώ, προσθέτοντας πως μετέφερε σε δύο λογαριασμούς του 5,3 εκατ. ευρώ, τα οποία ήταν φορολογημένα και γνωστής προέλευσης.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01