search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:59
MENU CLOSE

Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα

25.05.2016 15:00
Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα - Media

Την εκτίμηση της γερμανικής κυβέρνησης ότι δεν αναμένει να υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

 

Την εκτίμηση της γερμανικής κυβέρνησης ότι δεν αναμένει να υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως είπε, στο χθεσινό Eurogroup οι χώρες της ευρωζώνης κατέληξαν στη διάρκεια της νύκτας σε μια συμφωνία με την οποία προτείνεται στην Αθήνα η πιο κατηγορηματική μέχρι σήμερα προσφορά για ανακούφιση του χρέους.

Ακόμη σημείωσε πως το γερμανικό κοινοβούλιο δεν χρειάζεται να εγκρίνει τη νέα συμφωνία.

«Δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές στο (ελληνικό) πρόγραμμα και επομένως δεν χρειάζεται να προηγηθεί μια ψηφοφορία στην Μπούντεσταγκ», δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν νέα μέτρα για την Ελλάδα λέει και ο Γκάμπριελ

«Δεν υπάρχει πλέον καμία συζήτηση για πρόσθετα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα» τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Βερολίνο.

Ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση του Eurogroup τονίζοντας ότι «το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό». Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκάμπριελ «όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα βρέθηκε κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά επέτυχε μια πολύ σημαντική οικονομική ανάπτυξη ,την οποία δεν περίμενα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48