search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:36
MENU CLOSE

O Τραμπ εξηγεί γιατί «λέει συνέχεια ψέματα»

26.05.2016 05:59
O Τραμπ εξηγεί γιατί «λέει συνέχεια ψέματα»  - Media

O Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ για το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, εμφανίστηκε στη γνωστή σατιρική εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ και η συνέντευξη του στο γνωστό δημοσιογράφο περιείχε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά αναπάντεχα.

 

O Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ για το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, εμφανίστηκε στη γνωστή σατιρική εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ και η συνέντευξη του στο γνωστό δημοσιογράφο περιείχε, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά αναπάντεχα.

Αρχικά, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, τα συγκροτήματα Weeknd και the Belly ακύρωσαν την εμφάνιση τους καθώς διαφωνούν με τις πολιτικές θέσεις του Τραμπ. Ο Κίμμελ τον υποδέχθηκε αποκαλώντας τον «Γκοτζίλα με πορτοκαλί απόχρωση» ενώ τόνισε πως ο Τραμπ «πυρπόλησε όλους τους υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων» για να κερδίσει εκείνος. Ο δημοσιογράφος έκανε τον Τραμπ να παραδεχθεί ότι «λέω συνέχεια ψέματα» όταν του θύμισε προηγούμενες δηλώσεις του για την Χίλαρι Κλίντον όπου δήλωνε πως η «Χίλαρι θα είναι σπουδαία πρόεδρος». Ο Τραμπ απάντησε με ηρεμία πως «επειδή είμαι επιχειρηματίας και κάνω δουλειές σε όλο τον κόσμο, πρέπει να μιλάω καλά για όλους. Όταν με ρώταγαν για πολιτικούς αποκρινόμουν πάντα «είναι πολύ καλός» οπότε όταν με ρώτησαν για τη Χίλαρι έδωσα αντίστοιχη απάντηση». Ο Κίμμελ τον πίεσε, ρωτώντας τον «άρα λες συνέχεια ψέματα;» στο οποίο ο Τραμπ χαμογέλασε και αποκρίθηκε «ε λιγάκι». 

Ο Τραμπ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους πως θεωρεί ότι θα κέρδισε ευκολότερα τον Μπέρνι Σάντερς παρά την Χίλαρι Κλίντον αλλά τόνισε ότι πιστεύει πως «το σύστημα είναι στημένο ενάντια στον Σάντερς, αντίστοιχα με το πώς ήταν στημένο εναντίων μου. Αν δεν κέρδιζα με τεράστιες διαφορές κάποιες πολιτείες, δε θα κέρδιζα καθόλου. Μια αντίστοιχα άδικη κατάσταση βιώνει και ο Μπέρνι και το θεωρώ τελείως άδικο».

Στη συνέχεια, του μεταβιβάστηκε ένα γράμμα από τον Μπέρνι Σάντερς, τον έναν εκ των δυο σοβαρών διεκδικητών του χρίσματος για τους Δημοκρατικούς, στο οποίο τον προκαλούσε σε ένα ντιμπέιτ στην Καλιφόρνια. Ο Τραμπ δεν αρνήθηκε, βάζοντας ως μόνο όρο να πληρωθεί είτε από τον Σάντερς είτε από κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «η τηλεθέαση θα είναι εξωφρενική οπότε θεωρώ ότι πρέπει να πληρωθώ ένα ποσό. Μετά θα δώσω αυτό το ποσό σε μια φιλανθρωπική δράση».

Μετά το τέλος της εκπομπής, ο Μπέρνι Σάντερς ανήρτησε στο Twitter πως συμφωνεί με τους όρους του Τραμπ και θα γίνει το ντιμπέιτ μεταξύ τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30