search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Ο Ομπάμα “ραπάρει” κατά την διάρκεια ομιλίας του (Video + Photos)

26.05.2016 15:52
Ο Ομπάμα "ραπάρει" κατά την διάρκεια ομιλίας του (Video + Photos) - Media

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδειξε για ακόμη μια φορά τα ταλέντα του, κατά την 3ήμερη επίσκεψη του στο Βιετνάμ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδειξε για ακόμη μια φορά τα ταλέντα του, κατά την 3ήμερη επίσκεψη του στο Βιετνάμ.

Τον έχουμε δει πολλές φορές να εμφανίζεται καλεσμένος σε εκπομπές και στα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά shows της Αμερικής, αποκαλύπτοντας χωρίς δισταγμό και κόμπλεξ, τα ταλέντα που έχει πέρα από την πολιτική. 

Αυτή τη φορά δεν ήταν σε κάποια εκπομπή αλλά στο Δημαρχείο της πόλης Ho Chi Minh όπου πλήθος κόσμου περίμενε για να συνομιλήσει μαζί με τον Αμερικανό Πρόεδρο και να ανταλλάξει μαζί του απόψεις περί πολιτικής. 

Μια έκπληξη όμως τον περίμενε εκεί, καθώς μια κοπέλα από το κοινό, όταν πήρε το λόγο για να του θέσει μια ερώτηση, του αποκάλυψε πως είναι ράπερ. Τότε ο Ομπάμα, θέλοντας να την προκαλέσει ευχάριστα, την παρότρυνε να πει αυτό που έχει να τον ρωτήσει υπό μορφή ραπ μουσικής! Μάλιστα προσφέρθηκε ο ίδιος να της…κρατήσει το ρυθμό!

Η αγάπη του για τη μουσική είναι γνωστή όμως ποτέ πριν δεν τον είχαμε δει να «ραπάρει» επι σκηνής και να κρατάει το ρυθμό ως beatbox!

Η κοπέλα ερμήνευσε στα βιετναμέζικα, εξηγώντας μετά στον Πρόεδρο τους στίχους: «Μερικοί άνθρωποι που έχουν πολλά χρήματα, έχουν μεγάλα σπίτια, αλλά στην πραγματικότητα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι?».

Η κοπέλα που πήρε τον λόγο και τραγούδησε στους ραπ ρυθμούς, δεν βρέθηκε τυχαία εκεί. Είναι η σταρ της Χιπ-Χοπ στο Βιετνάμ, έχοντας αρκετούς δίσκους στο δυναμικό της και χιλιάδες θαυμαστές.

Αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για τη νεαρή τραγουδίστρια, ώστε να γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό, πέρα από τα σύνορα της πατρίδας της, αφού η είδηση έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ μέσα σε λίγες ώρες. Μάλιστα το CNN την έχει ήδη προσεγγίσει για μια συνέντευξη!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01