search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Leonardo Dicaprio – Rihanna: Μαζί σε νυχτερινή έξοδο (Photos)

26.05.2016 18:57
Leonardo Dicaprio - Rihanna: Μαζί σε νυχτερινή έξοδο (Photos) - Media

O Leo και η εκρηκτική τραγουδίστρια Rihanna, έχουν κάνει ελάχιστα για να διαψεύσουν τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

 

O Leo και η εκρηκτική τραγουδίστρια Rihanna, έχουν κάνει ελάχιστα για να διαψεύσουν τις φήμες που τους θέλουν μαζί. Το βράδυ της Τρίτης, απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι, στο club “Big Apple”, της Νέας Υόρκης.

Πρώτη έφτασε η Rihanna και μετά από 10 περίπου λεπτά εμφανίστηκε ο Leonardo με μια παρέα φίλων και το εντυπωσιακό μοντέλο της Victoria Secret, Nina Adgal.

.

O Dicaprio εμφανίστηκε φορώντας καπέλο, προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπο του ενώ έκανε spinning για να μπει στο club και να αποφύγει τους φωτογράφους.

Η Rihanna, με ροκ εμφάνιση, σκισμένο τζιν και ξεβαμμένη γαλάζια μπλούζα, συνόδεψε την εμφάνιση αυτή με μια γούνα chinchilla. Τα εντυπωσιακά, γαλάζια Manolo Blahnik μποτάκια της, ήταν εκείνα που τράβηξαν τα βλέμματα.

Η Rihanna είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη της οτι δεν διατηρεί κάποια σχέση αυτό τον καιρό αφού λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει όσο χρόνο πρέπει για να διαθέσει σε κάποιο σύντροφο. Ωστόσο, προσθέτει ότι εάν είχε κάποια σχέση, ο σύντροφος της θα έπρεπε να είναι αρκετά ” άντρας” για να αντέξει το πρόγραμμα της.

Ο Leo και η Rihanna έμειναν στο club μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.  Όσο για τη συνέχεια της βραδιάς … δεν γνωρίζουμε περισσότερα αλλά δεν χρειάζεται να επιστρατεύσουμε ιδιαίτερα τη φαντασία μας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:47