search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το ανακοινωθέν του Eurogroup είναι ανατριχιαστικό

26.05.2016 21:06
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το ανακοινωθέν του Eurogroup είναι ανατριχιαστικό - Media

Το ανακοινωθέν του Eurogroup. είναι ένα ανατριχιαστικό κείμενο, δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζ. Κωνσταντοπούλου στη τηλεόραση του Blue Sky.

 

Το ανακοινωθέν του Eurogroup. είναι ένα ανατριχιαστικό κείμενο, δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζ. Κωνσταντοπούλου στη τηλεόραση του Blue Sky.

«Ουσιαστικά, περιγράφει τους μηχανισμούς, με τους οποίους θα εγκαθιδρυθεί ακόμη πιο βαθιά το Μνημόνιο. Περιγράφει με ανείπωτο κυνισμό την διαρκή αναπαραγωγή διαδικασιών εποπτείας, επιτήρησης, ελέγχου και επιτροπείας στην πραγματικότητα. Δεν αποκρυσταλλώνει κανενός είδους πρόοδο σε σχέση με την απελευθέρωση της χώρας από τα Μνημόνια. Αντίθετα, λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται συμπληρωματικό Μνημόνιο» ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Λέει, συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου , ότι θα μπουν επιπλέον προϋποθέσεις προκειμένου να εκταμιεύονται τμηματικά οι δόσεις και περιγράφει έναν εφιαλτικό μηχανισμό, ο οποίος, το χειρότερο απ’ όλα, είναι το ότι γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνηση. Όσο για το χρέος, που ακούγαμε τόσο καιρό ότι θα ληφθεί δήθεν μία απόφαση, η οποία θα αφήσει τη χώρα να ανασάνει, τώρα, με την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα έχει επισφραγισθεί ο αποκλεισμός της διαγραφής χρέους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53