search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Το δεύτερο σεξ κλαμπ μονό για γυναίκες ανοίγει στο Σίδνεϊ (Photos-Video)

30.05.2016 10:26
Το δεύτερο σεξ κλαμπ μονό για γυναίκες ανοίγει στο Σίδνεϊ (Photos-Video) - Media

Στην Αυστραλία ανοίγει ακόμα ένα σεξ κλαμπ μόνο για γυναίκες το οποίο φιλοδοξεί να προσελκύσει  το στρέιτ γυναικείο κοινό που επιθυμεί να πειραματιστεί σεξουαλικά.

 

Στην Αυστραλία ανοίγει ακόμα ένα σεξ κλαμπ μόνο για γυναίκες το οποίο φιλοδοξεί να προσελκύσει  το στρέιτ γυναικείο κοινό που επιθυμεί να πειραματιστεί σεξουαλικά.Η «Λέσχη της Φούστας» όπως αποκαλείται ανοίγει και στην Αυστραλία και ενώ όλα επιτρέπονται, απαγορεύεται η είσοδος στους άνδρες. 

Στο σεξ κλαμπ όσες γυναίκες θέλουν μπορούν να πειραματιστούν σεξουαλικά μέσα στον προστατευμένο χώρο του κλαμπ. Μπορούν να χορέψουν, να συνομιλήσουν, ακόμα και να κάνουν σεξ αν το επιθυμούν με άλλες γυναίκες.Η «λέσχη της Φούστας» έρχεται λοιπόν και στην Αυστραλία από τα τέλη του ερχομένου μήνα και αναμένεται να παρακαλέσει πάταγο με τη λίστα αναμονής για την είσοδο στο κλαμπ να είναι ήδη μεγάλη.


Η «λέσχη της Φούστας» δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία το 2014 και άνοιξε τις πόρτες του στο Λονδίνο. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, στρέιτ, ομοφυλόφιλες, bisexual ενώ όπως δηλώνουν οι δημιουργοί της ιδέας «δεν υπάρχουν προσδοκίες αναφορικά με το μέλλον της όποιας σχέσης μπορεί να δημιουργηθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01