search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Διαλύθηκε το αυτοκίνητο της Μπάρμπα (Photos)

31.05.2016 10:08
Διαλύθηκε το αυτοκίνητο της Μπάρμπα (Photos) - Media

Ατύχημα είχε η γνωστή ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, εχθές το απογευμα, έξω από τα ΚΑΠΑ STUDIOS στα Σπάτα, όπου γυρίζεται η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Όλα Πρώτη Φορά».

 

Τροχαίο ατύχημα είχε η γνωστή ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας, εχθές το απόγευμα, έξω από τα ΚΑΠΑ STUDIOS στα Σπάτα, όπου γυρίζεται η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Όλα Πρώτη Φορά». Η Βάνα Μπάρμπα είχε προγραμματίσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής, Θέμο Αναστασιάδη, κάτι το οποίο και πραγματοποιήθηκε αφού όμως πρώτα “η ψυχή τους πήγε στην Κούλουρη“!

Το αυτοκίνητο της Βάνας, οδηγούσε συνεργάτης της, όταν  για άγνωστο λόγο, έπεσε πάνω σε μια κολόνα. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός αλλά το αμάξι διαλύθηκε, όπως η ίδια αποκάλυψε αργότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της. Η ίδια, για καλή της τύχη δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο καθώς είχε αρκετές υποχρεώσεις και θα πήγαινε απευθείας στα studio με ταξί.

Ο Θέμος, έστρωσε «κόκκινο χαλί» στην πληθωρική Βάνα, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση του μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

«Χαμογελάω τώρα γιατί όλα πήγαν καλά και δε χτύπησε κανείς! Το αμάξι διαλύθηκε» είπε η Μπάρμπα στον Θέμο ενω συνέχισε με χιούμορ: «Κάτι κουβαλάς Θέμο. Έχω να σε δω πέντε χρόνια. Ξαφνικά, έρχομαι… Κάποιος φταίει».

 

Τότε, ο Θέμος ανασκαλεύοντας την πρόσφατη κόντρα της Βάνας με τον “πρώην” φίλο της και κομμωτή, Τρύφωνα Σαμαρά: «Θέλω να μάθω αν είχε άλλοθι για εκείνη την ώρα ο Τρύφωνας Σαμαράς. Αν εθεάθη πουθενά να ρίχνει λάδι στο δρόμο»!

Με την Βάνα να σχολιάζει όλο νόημα, ότι, για όλα φταίει η γλωσσοφαγια!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14