search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:31
MENU CLOSE

Η πρώην του Justin Bieber παντρεύεται 62χρονο μεγιστάνα στη Σαντορίνη (Photos)

31.05.2016 11:57
Η πρώην του Justin Bieber παντρεύεται 62χρονο μεγιστάνα στη Σαντορίνη (Photos) - Media

Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ, το ultra-sexy μοντέλο, Ξένια Ντέλι, βρήκε τον αντικαταστάτη του 22χρονου τραγουδιστή στα μάτια του…62χρονου Αιγύπτιου μεγιστάνα, Οσάμα Αλ – Σαρίφ.

Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ, το ultra-sexy μοντέλο, Ξένια Ντέλι, βρήκε τον αντικαταστάτη του 22χρονου τραγουδιστή στα μάτια του…62χρονου Αιγύπτιου μεγιστάνα, Οσάμα Αλ – Σαρίφ.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας γνωρίστηκε με τη Μολδαβή καλλονή τον Φεβρουάριο, ωστόσο δε χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να καταλάβουν πόσο ταιριάζουν και επειδή “το γοργον και χάριν έχει”, παντρεύονται το καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, τη Σαντορίνη!

Η 26χρονη Μολδαβή καλλονή έγινε ευρύτατα γνωστή όταν το 2015 εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ, «What Do You Mean» και αμέσως οι φήμες για επικειμένη σχέση με τον Καναδό τραγουδιστή, πήραν φωτιά.

Το πανέμορφο μοντέλο έφτασε πριν από περίπου ένα μήνα, με το λίαρ τζετ του μέλλοντα συζύγου στη Σαντορίνη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, προκειμένου να δρομολογήσουν τις προετοιμασίες του γάμου. 

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Οινοποιείο, Santo Wines, με θέα το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, παρουσία πλήθους λαμπερών προσκεκλημένων. Η γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει, υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει περί το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η Ξένια μαζί με τη μητέρα της ταξίδεψαν στο νησί για να οργανώσουν τον γάμο.

Το γλέντι που θα ακολουθήσει, αναμένεται να είναι πολυτελές με αρκετές εκπλήξεις. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα έχει «χρώμα» από την Ρωσία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα αλλά και την Τουρκιά, χώρα καταγωγής του πατερά της νύφης. Πυροτεχνήματα, μουσική από ζωντανές μπάντες, χορευτικά συγκροτήματα με ελληνικούς χορούς αλλά και ανατολίτικους, είναι τα ελάχιστα από αυτά που θα λάβουν χώρα τη βραδιά της δεξίωσης. 

Ο Οσάμα Αλ – Σαρίφ και η Ξένια Ντέλι, διαθέτουν κάτι κοινό. Είναι κατεξοχήν αυτοδημιούργητοι.

Η Ξένια, αφού κέρδισε ένα διαγωνισμό στη χώρα της, εξασφάλισε σημαντικά συμβόλαια με περιοδικά και με εταιρείες μαγιό και εσωρούχων. Κατάφερε να συμπεριληφθεί στο δυναμικό του φημισμένου Elite Model Management και να γίνει ένα από τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Οι εντυπωσιακές της αναλογίες της επέτρεψαν να κάνει εξώφυλλά στα μεγαλύτερα περιοδικά παγκοσμίως όπως είναι η Vogue, το Elle, το Harper’s Bazaar, το Maxim, το Playboy.

Ο γαμπρός και γοητευτικός πρόεδρος του πανίσχυρου ομίλου Amiral, με έδρα την Αίγυπτο, δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και τα logistics.

Ο Αλ – Σαρίφ είναι πρωτοπόρος στην προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Αίγυπτο. Είναι ένας κοσμοπολίτης που ζει μεταξύ Αιγύπτου, Ιορδανίας, Νότιας Γαλλίας και Ελβετίας. Άνθρωπς εξαιρετικά γενναιόδωρος, ανοιχτόκαρδος και θαυμαστής της Ελλάδας. Οι φίλοι του μάλιστα αποκαλύπτουν πως το προσωνύμιο του είναι, Ζορμπάς!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:30