search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Σώζουν μόνο τους κερδοσκόπους…

24.05.2011 14:54
oldphotos130624524236.jpg

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου πριν από λίγο καιρό έλεγε σε όλους τους τόνους ότι κάθε συζήτηση περί χρεοκοπίας κάνει κακό στη χώρα.

Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου πριν από λίγο καιρό έλεγε σε όλους τους τόνους ότι κάθε συζήτηση περί χρεοκοπίας κάνει κακό στη χώρα. Τώρα χρησιμοποιεί τη χρεοκοπία ως «επιχείρημα» στον πολιτικό εκβιασμό της κυβέρνησης για «συναίνεση».

Πριν από ακόμη λιγότερο καιρό έλεγε πως κάθε συζήτηση περί επιστροφής στη δραχμή είναι καταστροφική, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποφαινόταν ότι η φημολογία αγγίζει το όριο της «εγκληματικότητας»! Τώρα ο υπουργός Οικονομικών, στο πλαίσιο του ίδιου εκβιασμού – ο οποίος δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε εκλογικό δίλημμα του είδους «ή Γιώργος ή δραχμή» – λέει πως δεν πρέπει να υποτιμάται η δημόσια συζήτηση που έχει αρχίσει για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Φυσικά είναι αστείο να τους φταίνε πάλι οι κερδοσκόποι, οι οποίοι οργιάζουν στο ελληνικό χρηματιστήριο και με τα ασφάλιστρα κινδύνου έναντι πτώχευσης της Ελλάδας βγάζοντας τρελά λεφτά.

Μόνο οι δηλώσεις του υπουργού είναι αρκετές για να στήσουν οι κερδοσκόποι – εγχώριοι και ξένοι – το πιο τρελό πάρτι των ονείρων τους. Έτσι άλλωστε δεν άρχισε η ιστορία της ασύστολης κερδοσκοπίας; Με τα περί «Τιτανικού». Κατά τ’ άλλα αυτοί οι απίστευτοι τύποι, που θα έπρεπε να έχουν ήδη φύγει με τις κλοτσιές, υποτίθεται ότι «σώζουν τη χώρα»… Σ.Χ.


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:10