search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Το νέο viral βίντεο: Πόσο «καθαρόαιμος» Έλληνας είσαι;

06.06.2016 11:59
Φρίκη στη Ρωσία: Κακοποίησε και άφησε να πεθάνει η έγκυος φίλη του σε ζωντανή μετάδοση (Photos/Video, πολύ σκληρές εικόνες) - Media

Μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία τους ​ένα νέο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προβληματίζει

Μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία τους ​ένα νέο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προβληματίζει. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 3 εκατομμύρια views.

Η «Momondo» δημιούργησε ένα βίντεο που δείχνει μια ομάδα ανθρώπων να ανακαλύπτουν τις ρίζες τους μέσω μιας εξέτασης DNA. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι προέρχονται από διάφορες περιοχές του πλανήτη, από χώρες που δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν ότι έχουν κάποιου είδους σχέση.

Πολλές φορές προέρχονται από χώρες που δεν τους αρέσουν καθόλου και από λαούς τους οποίους δηλώνουν πως αντιπαθούν. Το «Ταξίδι του DNA», όπως ονομάζεται δημιουργήθηκε στα πλαίσια προώθησης ενός διαγωνισμού δωρεάν εξέτασης DNA και προσφοράς ενός ταξιδιού σε έναν προορισμό της επιλογής του ατόμου. Αν και δεν γνωρίζουμε εάν τα πρόσωπα του βίντεο είναι ηθοποιοί ή εάν πράγματι υποβλήθηκαν σε εξέταση DNA, το μήνυμα δεν παύει να είναι δυνατό: Δεν υπάρχουν φυλές.

«Όλοι είμαστε κατά ένα τρόπο μακρινά ξαδέλφια», αναφέρει κάποιος!  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:26