search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:47
MENU CLOSE

“Χρυσό” αποδεικνύεται το διαζύγιο για τον Αλβάρο (Photos)

07.06.2016 10:16
Αθηνά – Αλβάρο: «Δεν χωρίζουν, δεν παίρνουν διαζύγιο» (Video + Photos) - Media

«Χρυσός», θα είναι σε λίγο διάστημα ο εν διαστάσει σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, αφού θα αποκτήσει περιουσία 45 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Χρυσός», θα είναι σε λίγο διάστημα ο εν διαστάσει σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, αφού θα αποκτήσει περιουσία 45 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο χωρισμός ανάμεσα στο πρώην αγαπημένο ζευγάρι, φαίνεται πως δεν έχει γυρισμό και πλέον αντί για εικασίες για το μέλλον του ζευγαριού, παραχωρούν τη θέση τους στα … κομπιουτεράκια! Σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, αμφότεροι, Αλβάρο και Αθηνά, το 2005, η Αθηνά Ωνάση καλείται να δώσει 45 εκατομμύρια δολάρια στον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η Αθηνά, πρέπει να καταβάλει 11 εκατομμύρια δολάρια, 1 εκατ. για κάθε έναν χρόνο γάμου, καθώς και το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή, ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Εάν υπολογίσει κανείς και τα δικαστικά έξοδα, τα οποία ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια δολάρια, γίνεται λόγος για 45 εκατ. δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01