search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (Photos)

17.06.2016 10:07
H ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανεώνει τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ - Media

Την εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται τη ποδοσφαιρική σεζόν  2016 -17, παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Την εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται τη ποδοσφαιρική σεζόν  2016 -17, παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.Οι ερυθρόλευκοι σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασαν την φανέλα της ομάδας, για τις εντός έδρας υποχρεώσεις, σε εκδήλωση που έγινε στο «Red Store» του  «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σύνθημα για τα αποκαλυπτήρια ήταν το #RedAlwaysRules, ενώ στην παρουσίαση έδωσαν το οι Ντομίνγκες, Σιόβας και Φορτούνης. Η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση έχει πιο χοντρές ρίγες σε σχέση με την περσινή, ενώ το πίσω μέρος είναι κατακόκκινο. Μάλιστα, στο γιακά της νέας φανέλας των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει σλόγκαν: We keep on dreaming (Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε).

Η νέα εμφάνιση θα κάνει επίσημη πρεμιέρα τον Ιούλιο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού  για το Champions League στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30