search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Τον «έφαγε» το sms

30.05.2011 23:40
Τον «έφαγε» το sms  - Media

του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Δεν είναι κακό να έχει κάποιος «παράνομη» σχέση (αν και ο όρος παράνομη είναι μάλλον αδόκιμος αφού δεν σε συλλαμβάνει κανείς αν τσιλιμπουρδίζεις ελαφρά). Αν είναι άντρας βέβαια. Αν είναι γυναίκα, φωτιά θα πέσει να την κάψει.

του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Δεν είναι κακό να έχει κάποιος «παράνομη» σχέση (αν και ο όρος παράνομη είναι μάλλον αδόκιμος αφού δεν σε συλλαμβάνει κανείς αν τσιλιμπουρδίζεις ελαφρά). Αν είναι άντρας βέβαια. Αν είναι γυναίκα, φωτιά θα πέσει να την κάψει.

Αυτό που πρέπει πραγματικά να προσέχει, είναι την τεχνολογία. Και ειδικά τα ρημάδια τα μηνύματα. Τα sms μπορούν να σε καταστρέψουν. Ρωτήστε και έναν καθηγητή από τη Νότιο Κορέα.

Ο ανθρωπάκος ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη γυναίκα του αφού είχε βρει στο πρόσωπο μιας νεαρής φοιτήτριας την αγάπη της ζωής του -βέβαια, το ίδιο νόμιζε και όταν είχε γνωρίσει τη γυναίκα του. Ονειρεύονταν να ζήσουν για πάντα μαζί (και άλλα τέτοια γραφικά) και βιάζονταν να χαρούν τον έρωτά τους.

Η σύζυγος αργούσε να υπογράψει τα χαρτιά και να τον ελευθερώσει και σε μια έκρηξη θυμού ο καθηγητής την στραγγάλισε. Για να μην κινήσει υποψίες, μετέφερε το πτώμα με το αυτοκίνητο της ερωμένης του και το πέταξε σε ερημική τοποθεσία.

Η αστυνομία της Μπουζάν ξεκίνησε έρευνες για την υπόθεση και ο «τεθλιμμένος» χήρος την πάτησε από την τεχνολογία.

Μόλις διέπραξε το έγκλημα, έκανε το «έγκλημα» να στείλει sms στην ερωμένη του. «Προετοιμάσου», έγραψε απλά αλλά αυτό ήταν αρκετό για να στραφούν οι αρχές σε βάρος του.

Η αστυνομία από την αρχή τον είχε ανάμεσα στους υπόπτους αλλά όλα πήραν τον δρόμο τους όταν ένας αξιωματικός αποφάσισε να τσεκάρει τις κινήσεις του κινητού του δολοφόνου.

Ο καθηγητής, χρησιμοποιούσε την εφαρμογή «Κakao Talk» (μαζί με άλλους 14 εκατομμύρια χρήστες) ώστε να χρησιμοποιεί το κινητό του ως υπολογιστή.

Η εφαρμογή κρατάει για ένα μήνα στη μνήμη τις κινήσεις όλων των χρηστών της και παρότι ο συζυγοκτόνος αποτάνθηκε στην εταιρεία ώστε να σβηστούν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, οι ιθύνοντες του «Kakao Talk» δεν το έκαναν. Όταν η αστυνομία έλεγξε τα αρχεία, βρήκε το μήνυμα και στη συνέχεια συνέλλαβε τον καθηγητή για τη δολοφονία και την ερωμένη του ως συνεργό.

Ας πρόσεχαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:45