search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:24
MENU CLOSE

Εσείς γνωρίζετε γιατί τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη; (Photos)

19.06.2016 17:43
Αν είστε «γερό ποτήρι» τότε  αυτή είναι η ιδανική δουλειά για εσάς - Media

Τα φοράμε καθημερινά και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

 

Τα φοράμε καθημερινά και σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Τα τζιν παντελόνια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας μας και ποτέ ένα ή δυο δεν είναι αρκετά.

Κάποια έχουν τσέπες, είτε μπροστά, είτε πίσω ενώ κυκλοφορούν τζιν χωρίς τσέπες. Σε κάθε περίπτωση όλα τα τζιν έχουν μια μικρή τσεπούλα στο μπροστινό δεξιό μέρος τους. Αρκετοί νομίζουν ότι είναι για διακοσμιτικούς λόγους ενώ άλλοι θεωρούν πως είναι τελείως άχρηστο.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Η μικρή αυτή τσέπη έχει χρησιμότητα και δεν είναι άλλη απ΄ το να τοποθετηθεί ένα ρολόι τσέπης!

Στα 1800 οι καουμπόης, ξεκίνησαν να φοράνε τα ρολόγια σε μακριές αλυσίδες και  για να μην τα σπάσουν ξεκίνησαν να τα τοποθετούν στις τσέπες τους και όχι στο χέρι για να μην τα σπάσουν. Έτσι έμεινε αυτή η «κληρονομιά» και στις μέρες μας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:24