search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:20
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού στην έδρα της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής – Έλαβαν φιαλίδια με αίμα (Video)

22.05.2024 17:51
comitee

Η έδρα της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής (RNC) στην Ουάσινγκτον εκκενώθηκε για μικρό χρονικό διάστημα σήμερα το πρωί, αφού στάλθηκε στο κτίριο ένα ύποπτο δέμα που περιείχε δύο φιαλίδια με αίμα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ διεξήγαγε έρευνα για μια ύποπτη ουσία σε έναν δρόμο κοντά στο Καπιτώλιο, σε περιοχή όπου βρίσκεται και η έδρα της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής (RNC), όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, φιαλίδια με αίμα στάλθηκαν στην Επιτροπή. Το δίκτυο επικαλείται τρεις πηγές που έχουν γνώση του θέματος, ωστόσο δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες.

Η αστυνομία απέκλεισε την Πρώτη Οδό μεταξύ των οδών C και D και έδωσε οδηγίες στους υπαλλήλους και το άλλο προσωπικό να αποφεύγει την περιοχή.

Το κτίριο όπου στεγάζεται η έδρα της RNC είναι μεταξύ εκείνων που βρίσκονται στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο.

Η RNC διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Αρχικά, οι αρχές απέκλεισαν ένα οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο της πόλης. Γύρω στα μέσα του πρωινού, οι υπάλληλοι ξαναμπήκαν στο κτίριο της RNC και η αστυνομία αποχώρησε, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

«Η προέλευση του δέματος και το περιεχόμενό του θα ερευνηθούν περαιτέρω», ανέφερε η αστυνομία του Καπιτωλίου.

Διαβάστε επίσης:

Δανία: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα γραφεία της Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic

Έξαλλος ο Αμπάς με τον μεταφραστή για το «Ελληνική Διοίκηση της Νότιας Κύπρου» – Η διόρθωση του κειμένου και το διάβημα της Λευκωσίας

Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους πρέπει να γίνει μέσω διαπραγματεύσεων, λέει ο Λευκός Οίκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:18