search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:35
MENU CLOSE

Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους πρέπει να γίνει μέσω διαπραγματεύσεων, λέει ο Λευκός Οίκος

22.05.2024 17:04
jo_biden

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πιστεύει ότι η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω διαπραγματεύσεων και όχι με μονομερή αναγνώριση, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος, αφού η Ιρλανδία, η Ισπανία και η Νορβηγία ανακοίνωσαν ότι θα αναγνωρίσουν παλαιστινιακό κράτος στα τέλη αυτού μήνα.

«Ο πρόεδρος είναι σθεναρός υποστηρικτής της λύσης δύο κρατών και ήταν σε όλη του τη σταδιοδρομία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

«Πιστεύει ότι ένα παλαιστινιακό κράτος θα πρέπει γίνει πραγματικότητα μέσω άμεσων διαπραγματεύσεων μεταξύ των μερών, όχι μέσω μονομερούς αναγνώρισης».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Αρκούδα εισέβαλε σε γκαράζ σπιτιού για ένα βραδινό… σνακ, αλλά έφυγε απογοητευμένη (video)

«Ακροβασία» σε τεντωμένο σχοινί στη Βαλτική: Σύγχυση με ρωσική πρόταση περί αναθεώρησης συνόρων και… ναυμαχία για το Γκότλαντ

Δανία: Μεγάλη πυρκαγιά στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:34