search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 02:48
MENU CLOSE

Δανία: Μεγάλη πυρκαγιά στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic (photos)

22.05.2024 14:51
novo-nordisk_fotia_2205_1460-820_new

Μεγάλης κλίμακας πυρκαγιά κατακαίει τα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk της Δανίας, στα περίχωρα της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

«Είναι μια τεράστια πυρκαγιά. Έχουμε αναπτύξει περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων, Μάρτιν Σμιθ, διευκρινίζοντας ότι το κτίριο έχει εκκενωθεί.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Ο καπνός είναι ορατός από απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Η σημερινή πυρκαγιά εκδηλώθηκε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη πυρκαγιά της 16ης Μαΐου σε άλλο εργοτάξιο της Novo Nordisk, στο Κάλουντμποργκ, η οποία δεν είχε συνέπειες στην παραγωγή της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Η Λεπέν θέλει τώρα να ξεκόψει από την AfD μετά τα σχόλια για τα ναζιστικά Ες-Ες

Ελβετία: «Γυμνός άνδρας που ούρλιαζε» δολοφόνησε μία γυναίκα σε πάρκο

Singapore Airlines: «Η κλιματική αλλαγή είναι πιθανόν να προκαλέσει περισσότερες αναταράξεις, αόρατες στα ραντάρ», προειδοποιούν οι ειδικοί 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07