search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:42
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αρκούδα εισέβαλε σε γκαράζ σπιτιού για ένα βραδινό… σνακ, αλλά έφυγε απογοητευμένη (video)

22.05.2024 16:45
bear_florida_2205_1460-820_new

Οι εικόνες καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας που έχει τοποθετήσει ένας κάτοικος στη Φλόριντα των ΗΠΑ μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του και τις «ανεβάζει» το ABCNews.

Ο παράξενος επισκέπτης που φαίνεται στα πλάνα είναι μια νεαρή αρκουδίτσα, που μπαίνει σαν… κυρία στο γκαράζ και προφανώς ακολουθώντας το ένστικτο της, πηγαίνει κατευθείαν στο ψυγείο.

Ανοίγει με μεγάλη άνεση την αριστερή πόρτα του ψυγείου ψάχνοντας για κάποιο σνακ. Όμως προς μεγάλη απογοήτευσή της δεν βρίσκει κάτι. Στη συνέχεια, ανοίγει και το δεύτερο φύλο της πόρτας του ψυγείου. Κοιτάζει με περιέργεια το φως από το εσωτερικό, ψάχνει με προσοχή, αλλά και πάλι απογοητεύεται.

Και αποχωρεί σαν κυρία, όπως μπήκε, για να συνεχίσει την αναζήτηση τροφής.

Όσοι είδαν το βίντεο στο διαδίκτυο εξεπλάγησαν από την άνεση του παράξενου επισκέπτη στο να ανοίγει το ψυγείο και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι προφανώς το έχει ξανακάνει…

Διαβάστε επίσης:

«Ακροβασία» σε τεντωμένο σχοινί στη Βαλτική: Σύγχυση με ρωσική πρόταση περί αναθεώρησης συνόρων και… ναυμαχία για το Γκότλαντ

Δανία: Μεγάλη πυρκαγιά στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic (photos)

Η Λεπέν θέλει τώρα να ξεκόψει από την AfD μετά τα σχόλια για τα ναζιστικά Ες-Ες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:42