search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Πως 29χρονη εξαπατούσε ιερείς στην Καλαμάτα – Τι υπόσχεση τούς έδινε τηλεφωνικά

22.06.2016 18:33
Πως 29χρονη εξαπατούσε ιερείς στην Καλαμάτα - Τι υπόσχεση τούς έδινε τηλεφωνικά - Media

Μια 29χρονη έστησε απάτη από τις 8 ως τις 24 Απριλίου στην Καλαμάτα, σε βάρος πέντε κληρικών οι οποίοι πίστεψαν ότι δικαιούνταν επιστροφή κρατήσεων από την Πρόνοια! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυριζόταν η άγνωστη υπάλληλος που τους τηλεφωνούσε.

Όπως αποδείχθηκε, πίσω από τα πέντε περιστατικά που εξιχνιάστηκαν κρυβόταν μια 29χρονη Ελληνίδα, η οποία τηλεφωνούσε σε ιερείς εκκλησιών της Καλαμάτας και τους δήλωνε ότι έπρεπε να καταβάλλουν εγγύηση για να εισπράξουν τα υποτιθέμενα χρήματα που υποσχόταν ή προφασιζόταν ότι είχε άμεση ανάγκη από οικονομική βοήθεια και τους ζητούσε να την βοηθήσουν.

Με τις μεθόδους αυτές εξαπάτησε τρεις ιερωμένους, ενώ άλλοι δυο δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα. Σε βάρος της 29χρονης απατεώνισσας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξιχνιάσει και άλλα παρόμοια περιστατικά και να εξακριβώσει αν η νεαρή γυναίκα είχε και συνεργούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:44