search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα του Πιστόριους: Η Ρίβα δεν θα ήθελε να είμαι φυλακισμένος

23.06.2016 07:44
Ποινή εξαετούς φυλάκισης για τον Όσκαρ Πιστόριους - Media

Ο Όσκαρ Πιστόριους έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ τον Φεβρουάριο του 2013.

 

Ο Όσκαρ Πιστόριους έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ τον Φεβρουάριο του 2013.

Σε μια τελείως διαφορετική συνέντευξη εξομολογήθηκε πολλές από τις σκέψεις του γύρω από την υπόθεση αλλα και από τη ζωή του μετά τη δολοφονία της Ρίβα.

«Δεν θέλω να πάω στη φυλακή. Δεν θέλω να ξοδέψω τη ζωή μου εκεί Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να βοηθήσω όσους ήταν λιγότερο τυχεροί» εξομολογείται στην συνέντευξή του.

«Ξέρω τι έκανα, αλλά πιστεύω πως αν η Ρίβα μπορούσε να με δει δεν θα ήθελε να ζήσω τη ζωή ενός φυλακισμένου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ξεσπά σε κλάματα και λέει πως αρκετά βράδια ξυπνά κλαίγοντας λόγω ονείρων που έχει με τη Ρίβα:

«Ξυπνάω και συνειδητοποιώ… πως απλά θέλω να ξανά κοιμηθώ αλλά συνειδητοποιώ πως τα όνειρα δεν είναι πραγματικότητα και αυτό είναι χειρότερο από εφιάλτη ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01