search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:23
MENU CLOSE

ΙΚΕΑ: Ανακαλούνται -προληπτικά- προϊόντα μαύρης σοκολάτας

25.06.2016 10:33
ΙΚΕΑ: Ανακαλούνται -προληπτικά- προϊόντα μαύρης σοκολάτας - Media

Την προληπτική ανάκληση των προϊόντων μαύρης σοκολάτας «CHOKOLAD MORK 60%» και «CHOKOLAD MORK 70%», ανακοίνωσε η ΙΚΕΑ, λόγω της μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος και φουντουκιού στις συσκευασίες.

 

Tην προληπτική ανάκληση των προϊόντων μαύρης σοκολάτας «CHOKOLAD MORK 60%» και «CHOKOLAD MORK 70%», ανακοίνωσε η ΙΚΕΑ, λόγω της μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος και φουντουκιού στις συσκευασίες.

Αλλεργικοί στο γάλα ή τα φουντούκια

H εταιρεία επισημαίνει ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους, εκτός από όσους είναι αλλεργικοί στο γάλα ή τα φουντούκια.

Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα ή τα φουντούκια ή δεν είναι βέβαιοι, μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ, ώστε να τους επιστραφεί το ποσόν της αγοράς.

Η απόδειξη αγοράς του προϊόντος δεν είναι απαραίτητη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01