search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Νύχτα τρόμου στην Πάτρα: Πολυκατοικία πήρε φωτιά- Κινδύνευσαν 7 άνθρωποι (Photos)

30.06.2016 06:42
Νύχτα τρόμου στην Πάτρα: Πολυκατοικία πήρε φωτιά- Κινδύνευσαν 7 άνθρωποι (Photos) - Media

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες μια πολυκατοικία στην Πάτρα πήρε φωτιά και χρειάστηκε ξανά η επέμβαση της πυροσβεστικής για να εκκενωθεί το κτίριο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες μια πολυκατοικία στην Πάτρα πήρε φωτιά και χρειάστηκε ξανά η επέμβαση της πυροσβεστικής για να εκκενωθεί το κτίριο. Η πολυκατοικία βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, και  20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ξέσπασε πυρκαγιά. Μέσα σε λίγα λεπτά πυκνοί καπνοί γέμισαν όλους τους χώρους της πολυκατοικίας.

Μάλιστα η φωτιά εκδηλώθηκε στο ίδιο σημείο όπου είχε ξεσπάσει η προηγούμενη φωτιά πριν από 10 μέρες.

Για την απομάκρυνση των ενοίκων, η αποχώρηση των οποίων λόγω των καπνών ήταν αδύνατη να γίνει από τις σκάλες, χρειάστηκε η επέμβαση καλαθοφόρων  οχημάτων της πυροσβεστικής. Συνολικά με τη χρήση καλαθιού απομακρύνθηκαν 7 ένοικοι οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορους ορόφους.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άντρες ενώ η όλη επιχείρηση διήρκεσε  έως τις 3.30 το πρωί σήμερα  

 

Πηγή:patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01