search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Κόρμπιν: Μένω για να ενώσω τους Εργατικούς

30.06.2016 17:25
Κόρμπιν: Μένω για να ενώσω τους Εργατικούς - Media
 
Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των βουλευτών του Εργατικού Κόμματος έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του, ενώ η «σκιώδης» κυβέρνηση του κόμματος τελεί υπό διαρκή αναθεώρηση, λόγω παραιτήσεων, παρά το γεγονός ότι ακόμα και ο Ντέιβιντ Κάμερον τον κάλεσε από το βήμα της βουλής να παραιτηθεί, ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει.
 
Αντιθέτως, με σημερινή δήλωσή του, ο Κόρμπιν ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να παραμείνει στη θέση του, υποστηρίζοντας ότι «τα μέλη των Εργατικών, οι συνδικαλιστές και οι βουλευτές θα πρέπει να ενωθούν» προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκαλεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου και η «αταξία» που επικρατεί στην κυβέρνηση.
 
Μάλιστα, στη δήλωσή του ο Κόρμπιν αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ενωμένοι νικάμε, χωρισμένοι χάνουμε». Ωστόσο, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, είναι αμφίβολο αν θα κατορθώσει στο επόμενο διάστημα να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του κόμματός του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:46