search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ραμσάουερ: Ο φωτορεπόρτερ με χτύπησε!

02.07.2016 10:58
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ραμσάουερ: Ο φωτορεπόρτερ με χτύπησε! - Media

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag, Πέτερ Ραμσάουερ, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να προσβάλει Έλληνα φωτορεπόρτερ, κατά τη χτεσινή φωτογράφηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag, Πέτερ Ραμσάουερ, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να προσβάλει Έλληνα φωτορεπόρτερ, κατά τη χτεσινή φωτογράφηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

«Αποκρούω με κάθε τρόπο αυτή την εξύβριση. Ο ισχυρισμός ότι στην Αθήνα έσπρωξα ή προσέβαλα έναν Ελληνα φωτογράφο είναι ψευδής» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook  o Ραμσάουερ το βράδυ  της Παρασκευής, όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα. Ο πολιτικός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) ισχυρίστηκε ότι αντιθέτως ο ίδιος «χτυπήθηκε δυνατά στα πλευρά του» από φωτογράφο «ο οποίος σπρωχνόταν».

Αρκετοί Έλληνες χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός στη σελίδα του Γερμανού πολιτικού, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας εδώ και ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:03