search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:21
MENU CLOSE

Ίντερνετ στα αρχαία ελληνικά

02.12.2009 09:10
Ίντερνετ στα αρχαία ελληνικά - Media

Ο Ισπανός καθηγητής Χουάν Κορντέχ έβαλε στους Έλληνες  «τα γυαλιά» δημιουργώντας μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα γραμμένη στα αρχαία ελληνικά. Το Acropolis World News   βρίσκεται στην διεύθυνση www.akwn.net και ανανεώνεται καθημερινώς με τρεις – τέσσερις ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Στόχος του κ Κορντέχ είναι να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές του και να τους κάνει να αγαπήσουν την αρχαία ελληνική γλώσσα ενώ παράλληλα προσπαθεί να  αναδείξει  την σημασία που είχε η αρχαία γλώσσα στην πορεία ανάπτυξης του κόσμου…

Ο Ισπανός καθηγητής Χουάν Κορντέχ έβαλε στους Έλληνες  «τα γυαλιά» δημιουργώντας μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα γραμμένη στα αρχαία ελληνικά.

Το Acropolis World News   βρίσκεται στην διεύθυνση www.akwn.net και ανανεώνεται καθημερινώς με τρεις – τέσσερις ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Στόχος του κ Κορντέχ είναι να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές του και να τους κάνει να αγαπήσουν την αρχαία ελληνική γλώσσα ενώ παράλληλα προσπαθεί να  αναδείξει  την σημασία που είχε η αρχαία γλώσσα στην πορεία ανάπτυξης του κόσμου.

Η λατρεία  του για τα αρχαία ελληνικά δημιουργήθηκε από το γυμνάσιο και λίγα χρόνια αργότερα  τα αρχαία ελληνικά  του είχαν γίνει «δεύτερη γλώσσα». Στα 41 πλέον του χρόνια πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό για τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής « site» το οποίο θα παρουσιάζει τις κεντρικές ειδήσεις του κόσμου στα αρχαία ελληνικά ενώ παράλληλα καλεί όλους όσους αγαπούν τα αρχαία να ενώσουν τις δυνάμεις τους   και να του στέλνουν τα δικά τους ρεπορτάζ γραμμένα πάντα στα αρχαία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46