search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Μαρινόπουλος: Οι αντιδράσεις, τα προβλήματα και οι σκληρές αποκαλύψεις των αριθμών

07.07.2016 11:20
Μαρινόπουλος: Οι αντιδράσεις, τα προβλήματα και οι σκληρές αποκαλύψεις των αριθμών - Media

Συνεχείς συναντήσεις όλων των εμπλεκομένων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατό για την Μαρινόπουλος.

 

Συνεχείς συναντήσεις όλων των εμπλεκομένων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατό για την Μαρινόπουλος. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία due diligence από τηνPriceWaterhouseCoopers για λογαριασμό της Μαρινόπουλος ενώ «μάχη» αναμένεται με τους προμηθευτές αναφορικά με τοhaircut που θα τους προταθεί. Πολλές επιχειρήσεις δηλώνουν πως δεν πρόκειται να δεχθούν κάτι τέτοιο και δηλώνουν έτοιμοι να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα που θα τους παράσχει η δικαστική οδός. Πολυεθνικές επιχειρήσεις με άνοιγμα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ παρακολουθούν την κατάσταση με ανησυχία μεν αλλά με διάθεση να επιστρατεύσουν τα νομικά τους τμήματα για την υπόθεση. Επίσης, υπάρχουν αρκετές μικρές επιχειρήσεις (παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες facility services κα) στους οποίους οφείλονται τεράστια ποσά σε αναλογία με τον τζίρο τους και ακόμη και ένα σημαντικό haircut μπορεί να τους οδηγήσει σε λουκέτο. Εάν φυσικά έχουν κατορθώσει να αντιμετωπίσουν το μείζον πρόβλημα της (έλλειψης) ρευστότητας…  

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:38