search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Beyoncé: Σταματήστε να μας σκοτώνετε

08.07.2016 08:34
Στην κορυφή των Grammy η Μπιγιονσέ με 9 υποψηφιότητες - Media

Η Beyoncé πήρε θέση για τις πρόσφατες δολοφονίες δυο μαύρων ανδρών από αστυνομικούς οι οποίες έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.

 

Η Beyoncé πήρε θέση για τις πρόσφατες δολοφονίες δυο μαύρων ανδρών από αστυνομικούς οι οποίες έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια επιστολή στην προσωπική της ιστοσελίδα που κάνει έκκληση για να γίνουν αλλαγές στην κοινωνία των ΗΠΑ και να σταματήσουν να χάνονται άδικα ζωές.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Έχουμε αηδιάσει από τους θανάτους νέων ανδρών και γυναικών στις κοινότητες μας. Είναι καθήκον μας να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να απαιτήσουμε να «σταματήσουν να μας σκοτώνουν». Δεν έχουμε ανάγκη τη συμπόνια σας. Θέλουμε να σέβεστε τις ζωές μας. Θα ορθώσουμε το ανάστημα μας ως κοινότητα και θα πολεμήσουμε ενάντια σε όποιον πιστεύει πως η βίαιη συμπεριφορά ή οι φόνοι από αυτούς που έχουν ορκιστεί να μας προστατεύουν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι. Αυτή η στυγνή κλοπή ζωών μας κάνει να νιώθουμε αβοήθητοι και μας στερεί την όποια ελπίδα για το μέλλον. Αυτή είναι μια ανθρωπιστική μάχη. Δεν έχει σημασία η φυλή, το φύλο ή οι σεξουαλικές προτιμήσεις. Είναι μια μάχη για όλους αυτούς που νιώθουν περιθωριοποιημένοι, που παλεύουν για τις βασικές τους ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν είναι απλά μια παράκληση προς τους αστυνομικούς, είναι μια έκκληση προς όλους τους ανθρώπους που δε σέβονται την ζωή. Ο φόβος δεν είναι δικαιολογία. Το μίσος δε θα κερδίσει. Έχουμε τη δύναμη να μετατρέψουμε το φόβο και το θυμό μας σε δράσεις. Πρέπει να επικοινωνήσουμε με τους πολιτικούς μας και να απαιτήσουμε κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές. Τη στιγμή που προσευχόμαστε για τις οικογένειες του Alton Sterling και του Philando Castile πρέπει ταυτόχρονα να προσευχόμαστε για να τελειώσει αυτή η μάστιγα που κατατρώει τις κοινωνίες μας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:23