search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:00
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού στο Καπιτώλιο-Αποκλεισμένο νωρίτερα λόγω πληροφοριών για οπλοφόρο

08.07.2016 13:31
Λήξη συναγερμού στο Καπιτώλιο-Αποκλεισμένο νωρίτερα λόγω πληροφοριών για οπλοφόρο - Media
 
Προ ολίγου ο υπεύθυνος ασφαλείας του Καπιτωλίου των ΗΠΑ ήρε την κατάσταση αποκλεισμού στην οποία τέθηκε το κτίριο, μετά από πληροφορίες για παρουσία οπλοφόρου μέσα στο κτίριο.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες βουλευτών, γυναίκα υπάλληλος του Καπιτωλίου μπήκε στο χώρο κρατώντας όπλο, περνώντας, μάλιστα από τους ανιχνευτές μετάλλου της εισόδου.
 
Οι εργαζόμενοι στο Καπιτώλιο ενημερώθηκαν να μεταβούν σε γραφείο και να «κλειδωθούν μέσα, μένοντας μακριά από πόρτες και παράθυρα». H αστυνομία του Καπιτωλίου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τα κτίρια είναι αποκλεισμένα και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εισέλθει ή να βγει από αυτά, ωστόσο πλέον ο συναγερμός έχει λήξει.
 
Σημειώνεται ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων είχε αρχίσει να συνεδριάζει, όταν σήμανε ο συναγερμός και το κτίριο αποκλείστηκε από την αστυνομία. Η συνεδρίαση διακόπηκε και οι βουλευτές οδηγήθηκαν σε ασφαλή σημεία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48