search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Έψαχνε για Pokemon και βρήκε…πτώμα

11.07.2016 06:49
Έψαχνε για Pokemon και βρήκε…πτώμα - Media

Το Pokemon Go είναι το νέο δημοφιλές  παιχνίδι για smarpthones.

 

Το Pokemon Go είναι το νέο δημοφιλές  παιχνίδι για smarpthones. Το παιχνίδι διαθέτει στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας και καλεί τους χρήστες να ψάξουν για Pokemon μέσα από την οθόνη του κινητού τους όπου και αν βρίσκονται. 

Στην ουσία η εφαρμογή αξιοποιεί το GPS του smartphone του χρήστη, καθοδηγώντας τον μέσα στον πραγματικό κόσμο, σε σημεία που εμφανίζονται διάφορα Pokemon, τα οποία φαίνονται φυσικά μόνο μέσα από την οθόνη του κινητού.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί από τους χρήστες της εφαρμογής να έχουν ταξιδέψει σε διάφορα και αρκετές φορές περίεργα μέρη για να καταφέρουν να «πιάσουν» όλα τα Pokemon και να γίνουν «εκπαιδευτές» όπως ο Ας Κέτσαμ.

Μία από αυτούς είναι η 19χρονη Σάϊλα Γουίγκινς από τις ΗΠΑ. Η Σάϊλα καθώς έπαιζε το παιχνίδι αντί να «εντοπίσει» κάποιο Pokemon, βρήκε το σώμα ενός άτυχου άνδρα να επιπλέει στον ποταμό Μπίγκ Γουίντ. Η κοπέλα ειδοποιησε τις αρχές οι οποίες έσπευσαν στην τοποθεσία.

«Περπάταγα προς τη γέφυρα κατά μήκος της ακτής του ποταμού όταν είδα κάτι να επιπλέει στο νερό. Όταν κοίταξα για δεύτερη φορά μέσα στον ποταμό κατάλαβα πως επρόκειτο για ένα σώμα» αναφέρει η Σάϊλα

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:29