search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα www.avrachallenge.gr!

19.07.2016 10:20
Coca-Cola Τρία Έψιλον: Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα www.avrachallenge.gr! - Media

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάζει το αναζωογονητικό ΑΥΡΑ Challenge!

Μπείτε στη νέα πλατφόρμα  avrachallenge.gr και ανακαλύψτε πρωτότυπα tips για το σώμα, το πνεύμα και τη διάθεση!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης, παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα www.avrachallenge.gr, με στόχο να μας εμπνεύσει όλους μέσα από μικρές ή και μεγάλες προσωπικές προκλήσεις, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Στο www.avrachallenge.gr, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μοιράζεται κάθε εβδομάδα, χρήσιμες και ενδιαφέρουσες συμβουλές, καθώς και ιδέες για άσκηση, διατροφή και ψυχική ευεξία, που στοχεύουν στη βελτίωση του σώματος, του πνεύματος και της διάθεσης. Επιπλέον, μέσα από την πλατφόρμα προτείνονται ενδιαφέρουσες δρομικές και ποδηλατικές δράσεις ανά την Ελλάδα, που υποστηρίζονται από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, και ενισχύουν την καλή διάθεση και φυσική κατάσταση, μέσα από διαδρομές στην πόλη αλλά και στη φύση.

Ακόμη, μέσα από την Facebook εφαρμογή AVRA Challenge, μπορεί κάθε χρήστης να μοιραστεί συμβουλές ευεξίας και θετικές σκέψεις με τους φίλους του, αλλά και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος Ιουλίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η digital πλατφόρμα ΑΥΡΑ Challenge συμπληρώνει τη νέα καμπάνια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με σύνθημα «Κάθε μέρα για Σένα» και θέλει να αποτελέσει μία προσωπική και καθημερινή πρόκληση για όλους! Τα εβδομαδιαία tips του ΑΥΡΑ Challenge, εμπνέουν και ενθαρρύνουν, αποδεικνύοντας πως μια μικρή αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά!

‪#‎AvraKatheMeraGiaSena 

#‎AvraChallenge

 

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca – Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.grwww.facebook.com/avrawater.gr  και www.youtube.com/avrawater

 

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.  Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της  The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite, και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster.  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον  προσφέρει επίσης   ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου,  Brown-Forman και Gruppo Campari.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr  και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01