search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Φάλαινα πετάγεται μπροστά σε κοπέλα που παίζει φλάουτο (Εντυπωσιακό Video)

21.07.2016 12:35
Καλιφόρνια: Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ - Στιγμές τρόμου χωρίς τραυματισμό (Videos) - Media

 

Ένα εντυπωσιακό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε παραλία της Καλιφόρνια, με μία φάλαινα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σε κοπέλα που έπαιζε φλάουτο ενώ ταυτόχρονα έκανε paddleboarding.

Η Viviana Guzmán συχνά κατεβαίνει στην παραλία Half Moon Bay της Καλιφόρνια και επιδίδεται σε αυτή τη ασχολία ως επαγγελματίας φλαουτίστρια, πιστεύοντας πως έτσι τραβάει την προσοχή των φαλαινών που βρίσκονται στην περιοχή.

Θεωρητικά καλό ακούγεται, αλλά όταν το έζησε στην πράξη, με τη φάλαινα να πετάγεται ξαφνικά μπροστά της, μάλλον η κοπέλα τα «χρειάστηκε».

«Θα μπορούσε να με είχε αναποδογυρίσει αλλά ευγενικά άλλαξε πορεία και έπεσε μέσα στο νερό», δήλωσε μετά το συμβάν η 52χρονη Viviana Guzmán, με το βίντεο που κατέγραψε την εμφάνιση της φάλαινας να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:39