search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:44
MENU CLOSE

Κρήτη: Πατέρας 4 παιδιών απειλούσε να αυτοπυρποληθεί επειδή του κάνουν έξωση

22.07.2016 12:44
Κρήτη: Πατέρας 4 παιδιών απειλούσε να αυτοπυρποληθεί επειδή του κάνουν έξωση - Media

 

Για οφειλή ενός ενοικίου απειλεί ιδιοκτήτης σπιτιού να κάνει έξωση σε οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ο ιδιοκτήτης τους κάνει έξωση, για μια μικρή οφειλή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr,  ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 2 εως 11 ετών, που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, αλλά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν το αποδέχεται.

Το πρωί στο σπίτι του ξενοδοχοϋπάλληλου βρέθηκε κλητήρας προκειμένου να του αποδώσει την έξωση, καλώντας τον να υπογράψει για την παραλαβή της. Ο άνδρας απελπισμένος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και απειλούσε πως θα λουστεί με βενζίνη και θα αυτοπυρπολυθεί.

Με την παρέμβαση περίοικων τα πράγματα ηρέμησαν ενώ γίνονται προσπάθειες, με τη βοήθεια του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου να βρεθεί χρυσή τομή και νσα μην μείνει η οικογένεια στο δρόμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:42