search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:23
MENU CLOSE

…Συνελήφθη στο “Καλό Λιβάδι” ο Μπρούς Γουίλις (Photo)

23.07.2016 14:21
H Warner Bros απέρριψε τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν για το πρώτο Χάρι Πότερ - Media

 

Το ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορείς, απέδειξε ο χολιγουντιανός star, Μπρους Γουίλις ο οποίος επισκέφθηκε τα ελληνικά νησιά χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Πάνω σ’ ένα πλωτό παλάτι, το οποίο είχε όλα τα κομφόρ ο ηθοποιός ξεκίνησε από την Ηρακλεία και άραξε στη Φολέγανδρο, στην Κίμωλο και στη Μύκονο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret» ο ηθοποιός ξόδεψε όλα τα περισσότερά του χρήματα στο ακριβό φαγητό: Αστακοί, ακριβά ψάρια βρίσκονταν καθημερινά στο πιάτο του, ενώ δίπλα του υπήρχε μεγάλος κλοιός ανθρώπων με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τον πλησιάσει.

Η εφημερίδα εξασφάλισε την μία και μοναδική φωτογραφία του Μπρους Γουίλις, η τον δείχνει στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου να απολαμβάνει το γεύμα του.

Πηγή: star.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46