search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό – Ανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι και 0-0 με Χάποελ

27.07.2016 20:55
Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό - Ανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι και 0-0 με Χάποελ - Media

 

Στο Ισραήλ θα κληθεί να πάρει την πρόκριση μέσω του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ανέτοιμοι στο πρώτο ματς κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία έφυγε σχεδόν εύκολα με το 0-0 από το «Καραϊσκάκη».

Σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων για την ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ, που όποτε τα κατάφερνε έβρισκε πάντα σε ετοιμότητα τον Γκόρες. Απ’ την άλλη, οι Πειραιώτες είχαν θέματα και στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς οι Ισραηλινοί έβγαλαν φάσεις και από αντεπιθέσεις και από στημένα.

Την Τετάρτη στις 3 Αυγούστου ο επαναληπτικός των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (39’ Ντα Κόστα), Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (64’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58΄Τσόρι), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε, Μπαρντά (68’ Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον (76’ Ράντι), Σοάρες, Όγκου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:57