search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Ρωσία: «Ήρωας» υπάλληλος ορμάει στις γραμμές του τρένου και σώζει παιδάκι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (Video)

04.08.2016 06:14
Ρωσία: «Ήρωας» υπάλληλος ορμάει στις γραμμές του τρένου και σώζει παιδάκι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (Video) - Media

 

 «Δεν είχα ξανατρέξει τόσο γρήγορα στη ζωή μου» εξομολογείται ο υπάλληλος ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κρασνοντάρ. Δευτερόλεπτα πριν είχε προλάβει να «τραβήξει» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν την παράσυρση του ένα παιδάκι που έκανε βόλτα πάνω στις γραμμές του τρένου.

Τα δευτερόλπετα κυλούν γρήγορα…στην κάμερα ασφαλείας του σταθμού φαίνεται ένα παιδάκι που προφανέστατα έχει βγει από τη κατασκήνωση που υπάρχει σε κοντινή απόσταση να κάνει βόλτα πάνω στις γραμμές του τρένου. Από πίσω του φαίνονται δύο άντρες που τρέχουν προς αυτό. Ξαφνικά στο «κάδρο» μπαίνει και το τρένο. Το παιδί έχει παγώσει πάνω στις γραμμές και εκεί που πάει να συμβεί το μοιραίο ένας από τους δύο άνδρες ορμάει στις γραμμές και σε κλάσματα δευτερολέπτου αρπάζει το παιδί.

Το τρένο σταμάτησε και όλοι αγκάλιασαν το τρομοκρατημένο αγόρι.

Οι δύο άνδρες της ασφάλειας του σταθμού είχαν αποφασίσει λίγο νωρίτερα από το καθορισμένο να κάνουν περιπολία στις γραμμές όταν είδαν το παιδάκι πάνω στις γραμμές. Ο 57χρονος Γκαζάριαν λίγη ώρα αργότερα λέει: «Το πιο σημαντικό είναι ότι το παιδί είναι ζωντανό. Προλάβαμε παρά τρίχα. Πραγματικά έβλεπε το θάνατο να έρχεται και είχε παγώσει στις γραμμές».

Είχαμε απόσταση 130 μέτρων από το παιδί και τρέχαμε να προλάβουμε. Ταυτόχρονα κάναμε σήμα στο τρένο να σταματήσει. Ο μηχανοδηγός πάτησε φρένα που άρχισαν να τρίζουν στην προσπάθεια να σταματήσει, ενώ κόρναρε με αποτέλεσμα το παιδί να τρομοκρατηθεί και να μην μπορεί να κουνηθεί».

Τέλος καλό όλα καλά, πάντως η μητέρα του παιδιού, όπως λέει ο ίδιος, αρκετά εκνευρισμένος, εμφανίστηκε αρκετή ώρα αργότερα μεθυσμένη και πήρε το παιδί πίσω στην κατασκήνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41