search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Προφυλακιστέα η 26χρονη – Τα «γύρισε» στην απολογία της

05.08.2016 13:18
Προφυλακιστέα η 26χρονη - Τα «γύρισε» στην απολογία της - Media

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 26χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 38χρονης πρώην συζύγου του συντρόφου της.

Στην απολογία της στον εισαγγελέα, η 26χρονη άλλαξε την πρώτη της κατάθεση, ενώ ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο καθώς, όπως υποστήριξε, έδρασε εν βρασμώ ψυχής.

Η 26χρονη κατέθεσε ότι πήγε στο συνεργείο για να συναντήσει τον σύντροφό της από το σουπερμάρκετ και κατά την επιστροφή της προς το σπίτι, συνάντησε στο δρόμο την πρώην γυναίκα του. Τότε, αυτή την προκάλεσε λέγοντας της: «Καλά τι κάνεις με αυτό τον μ…., μας π…. και τις δύο». Τότε η 26χρονη «εξερράγη» και ήρθαν στα χέρια. Εδώ ξεκαθάρισε, κατά τη διάρκεια της απολογίας της, πως δεν γνώριζε για τα… νυχτοπερπατήματα του συντρόφου της με την πρώην γυναίκα του.

Κατά τη διάρκεια της πάλης, η 26χρονη αμυνόμενη την μαχαίρωσε, όπως υποστήριξε, με ένα μαχαίρι που μόλις είχε αγοράσει από το σουπερμάρκετ για οικιακή χρήση και προεξείχε από τα ψώνια της.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 26χρονης υποστηρίζει πως ευθύνη για το θάνατο της 38χρονης φέρει και το Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ ζητήθηκε να έρθουν και τα παιδιά της κατηγορούμενης στο αστυνομικό τμήμα, επειδή φοβάται για τη ζωή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41