search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:27
MENU CLOSE

Τέλος ο Βίκτορ Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι φαβορί για τη θέση του

05.08.2016 13:36
Μεγάλη δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό από τον Πάνο Λασκαρίδη (Photos) - Media

Παρελθόν αποτελεί ο Βίκτορ Σάντσεθ από τον Ολυμπιακό, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βρέντζο, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr. Φαβορί για τη θέση του είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών ο Βίκτορ Σάντσεθ σε χρόνο ρεκόρ. Ο Ισπανός τεχνικός μετά από 44 μέρες στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ενημερώθηκε πριν λίγο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ήταν μια εξέλιξη που δύσκολα μπορούσε να φανταστεί κανείς όταν οι αρμόδιοι αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα στον πρώην τεχνικό της Ντεπορτίβο, ο οποίος, ωστόσο, παρά τις προθέσεις και τη διάθεσή του δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες, όπως φάνηκε στα δύο παιχνίδια με τη Χάποελ.

Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται τις επόμενες ώρες, ενώ θα ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:27