search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Η φανέλα είχε τη δική της ιστορία

10.06.2011 11:34
Η φανέλα είχε τη δική της ιστορία - Media

Πολύ ντόρο έκανε η είδηση ότι η Μπαρτσελόνα θα βάλει χορηγό στη φανέλα της.

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης

Πολύ ντόρο έκανε η είδηση ότι η Μπαρτσελόνα θα βάλει χορηγό στη φανέλα της. Οι περισσότεροι δεν το περίμεναν, όμως είναι λεφτά, δεν γίνεται αλλιώς. Το τελευταίο οχυρό έπεσε, είπαν θαυμαστές και μη της Μπάρτσα. Απόρησαν με αυτή την κίνηση να βγάλει την UNICEF και να βάλει χορηγό της την Qatar Foundation. Mα τι θα μπορούσε άλλο να κάνει, είναι μεγάλη ομάδα και έχει έξοδα. Έπρεπε λοιπόν να βρει λεφτά για να πληρώνει τους σταρ Μέσι, Βίγια, Τσάβι, Ινιέστα και τα υπόλοιπα ταλέντα της και να συνεχίζουν να μας χαρίζουν όλοι αυτοί στιγμές διαστημικής μπάλας και μαγείας.

Οι Εφημερίδες

Το ερώτημα είναι απλό και βαθύτατα ιδεολογικό: Όλα τελικά έχουν μια τιμή; Υπάρχει κάτι που να μην είναι εξαγοράσιμο, που να υπερβαίνει τον νόμο του εμπορίου και της συναλλαγής; Το μόνο που απομένει είναι να αγοράσουν τη συλλογική μνήμη των λαών και να εξαγοράσουν την ίδια την Ιστορία. Στην ουσία, αυτό που αγοράζουν διαφημιστικά δεν είναι η υπεροχή της Μπαρτσελόνα, άλλα η περηφάνια της Ιστορίας της, δεν είναι οι νίκες της, η θυελλώδης πορεία των τελευταίων ετών, αλλά η εμμονή της να μην ξεπουλήσει το όνομά της. Αυτό που αγοράζουν οι καταραμένοι έμποροι είναι η ταπείνωσή της. Τώρα, στο απόγειο της δόξας της, στην πιο κατάλληλη στιγμή, το ποσό των αργυρίων θα γραφτεί σαν ο υπέρτατος άθλος της ομάδας, καθώς θα υπερκεράσει τις νίκες της, τα αστέρια της, τον κόσμο της…

Όλα έχουν τελικά μια τιμή, ακόμα και η ά-τιμη η Μπάρτσα της καρδιάς μας!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28