search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Έσβησε η φωτιά στο παλιό κτίριο του ANT1 – Επανήλθε το σήμα

09.08.2016 13:35
Έσβησε η φωτιά στο παλιό κτίριο του ANT1 - Επανήλθε το σήμα - Media

 

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1, στην οδό Κηφισίας, στο Agora Center. Η περιοχή εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας, ενώ είχε διακοπεί και η παροχή ρεύματος.

Σημειώνεται ότι για αρκετή ώρα δεν εξέπεμπε σήμα το κανάλι του Αμαρουσίου.

Στο σημείο είχαν καταφτάσει δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες. Οι καπνοί διακρίνονταν σε μεγάλη απόσταση, ενώ είχε προκληθεί ανησυχία στην περιοχή, η οποία είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρισκόταν αποθηκευμένος εξοπλισμός της ΔΕΗ, συνεργεία της οποίας έχουν επιληφθεί, παρουσία της πυροσβεστικής. Οι άνδρες της τελευταίας έχουν εντολή να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να επέμβουν αν τους ζητηθεί.

Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ΔΕΗ, υπήρξε ένα μεγάλο βραχυκύκλωμα, με συνέπεια να κοπεί το σήμα και να προκληθεί ο έντονος καπνός από τις εγκαταστάσεις. Το συνεργείο της Ηλεκτρικής Εταιρείας ελέγχει την κατάσταση, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ANT1 για την πυρκαγιά:

«Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:48