search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:28
MENU CLOSE

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για Αλαφούζο

10.08.2016 19:58
Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για Αλαφούζο   - Media

 

Υπέρ της διεξαγωγής ελέγχου στον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” Γιάννη Αλαφούζο τάσσεται η ΝΔ, αναφέρεται ωστόσο στο κυβερνητικό σχεδιασμό για την χορήγηση αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμού και επισημαίνει πως οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και η χρονική συγκυρία δημιουργούν εύλογο προβληματισμό.

«Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία σέβεται όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της. Αυτό ισχύει και για την παραγγελία που αφορά στον ιδιοκτήτη του “ΣΚΑΪ” κ. Γιάννη Αλαφούζο. Ο έλεγχος πρέπει να γίνει.
 
Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό επίκειται, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η χορήγηση αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
 
Και, βέβαια, είναι καλά γνωστό ότι στο πεδίο αυτό οι έως τώρα χειρισμοί της Κυβέρνησης έχουν έντονη οσμή απόπειρας χειραγώγησης της ενημέρωσης.
 
Κατά συνέπεια, οι μεθοδεύσεις της και η χρονική συγκυρία δημιουργούν εύλογο προβληματισμό», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση Μαξίμου

Με την τακτική της παρεμπόδισης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες συνδέει το Μαξίμου την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ και αφορά στον ιδιοκτήτη του «Σκάι».

«Η ΝΔ και η ηγεσία της είναι ιστορικά υπόλογοι, για τη χρόνια και σκόπιμη αδράνεια που οδήγησε στην πολυεπίπεδη ανομία του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Δυστυχώς με κάθε αφορμή θυμίζει στο λαό ότι εναντιώνεται στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές και προτρέπουν τη ΝΔ: «αντί να προσπαθεί να δημιουργεί κλίμα και να βάζει διαρκώς εμπόδια, ας κάνει έστω και τώρα αυτοκριτική».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26