search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Κινδύνευσε να πνιγεί – Την έσωσε αστυνομικός

14.08.2016 10:30
Ηράκλειο: Κινδύνευσε να πνιγεί - Την έσωσε αστυνομικός  - Media

 

Και ενώ το Kεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου δεν είχε προλάβει καλά καλά να εκδόσει ανακοίνωση μέσω της οποία ενημερώνει τους λουόμενους και τους ιδιοκτήτες σκαφών για τους θυελλώδεις ανέμους που θα επικρατήσουν στα βόρεια παράλια του νησιού, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα που κινδύνεψε ενώ κολυμπούσε.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr για μία 60χρονη από τη Ρωσία η οποία νωρίς το μεσημέρι ήρθε αντιμέτωπη με τα κύματα που δημιούργησαν οι κακές καιρικές συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών. Η τουρίστρια χωρίς να το καταλάβει, βγήκε στα ανοιχτά με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί στην κολύμβηση και να κινδυνεύσει.

Την έσωσε αστυνομικός

Για καλή της τύχη ένας αστυνομικός, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση αντιλήφθηκε εγκαίρως τους κινδύνους που αντιμετώπιζε η Ρωσίδα και έσπευσε να τη βοηθήσει. Την τράβηξε μέχρι τα βράχια όπου εκεί την άφησε μέχρι να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει με τις ίδιες πληροφορίες να λένε ότι είναι καλά στην υγεία της.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01