search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Τήνος: «Ξέχασαν» τον Λεβέντη εκτός φρεγάτας: «Καμμένος και Κουμουτσάκος έκαναν ‘συνομωσία’ εναντίον μου» (Video)

15.08.2016 11:50
Τήνος: «Ξέχασαν» τον Λεβέντη εκτός φρεγάτας: «Καμμένος και Κουμουτσάκος έκαναν ‘συνομωσία’ εναντίον μου» (Video) - Media

 

Μία –όπως όλα δείχνουν- κακή συνεννόηση άφησε τον Βασίλη Λεβέντη εκτός… της φρεγάτας που αποδίδει τιμές με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Τήνο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να καταγγέλλει… συνομωσία από Πάνο Καμμένο και Γιώργο Κουμουτσάκο!

Συγκεκριμένα, όλα ήταν έτοιμα για την κατάθεση στεφάνων στην Τήνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Στο σημείο βρίσκονταν τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Οι δυο τους είχαν επιβιβαστεί σε μία από τις φρεγάτες που βρίσκονταν στο λιμάνι, όπου έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επίσης για να επιβιβαστεί.

Παρόλα αυτά, η φρεγάτα αναχώρησε και ο Βασίλης Λεβέντης δεν πρόλαβε να ανέβει, με τον ίδιο να δηλώνει λίγο αργότερα, με εμφανή τη χιουμοριστική του διάθεση, πως ο Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκαναν συνομωσία εναντίον του!

«Δεν αποδίδω δόλο», είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δείχνοντας πεπεισμένος πως όλα έγιναν εξαιτίας κακής συννενόησης, ενώ ακόμη τόνισε πως «η Παναγία ενώνει».

 

Πηγή: newsit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01