search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Ρίο 2016: Βρετανός ποδηλάτης κερδίζει το αργυρό μετάλλιο αφού πρώτα προκαλέσει την σύγκρουση τριών αντίπαλων αθλητών

16.08.2016 07:33
Ρίο 2016: Βρετανός ποδηλάτης κερδίζει το αργυρό μετάλλιο αφού πρώτα προκαλέσει την σύγκρουση τριών αντίπαλων αθλητών - Media

 

O Βρετανός ποδηλάτης Mark Cavendish ήταν ο υπαίτιος μιας σκληρής σύγκρουσης που έβγαλε εκτός 3 αντιπάλους του, ενώ μετά ανέβηκε στο δεύτερο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο ποδηλάτης παρέμεινε στο ποδήλατο του, καθώς συγκρούστηκε με τον αθλητή της Νότιας Κορέας Sanghoon Park, ρίχνωντας τον κάτω.

Στην δραματική σύγκρουση ο Ιταλός ποδηλάτης Elia Viviani έπεσε από το ποδήλατό του μαζί με τον Αυστραλιανό Glen O’Shea.

Ο αθλητής από την Αυστραλία ήταν πρώτος στην γενική κατάταξη και πρόλαβε να ξανασηκωθεί, να ανέβει και πάλι στο ποδήλατό του και να κατακτήσει το χρυσό.

Ο Cavendish δέχτηκε το φταίξιμο για την πτώση και ζήτησε συγνώμη από τον Viviani – αλλά δεν δέχτηκε κάποια ποινή και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Park μεταφέρθηκε αργότερα έξω από το ποδηλατοδρόμιο σε φορείο καθώς δεχόταν τις πρώτες ιατρικές βοήθειες. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος ο Park. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59